Головна » 2017 » Травень » 26 » Акт прийому-передачі, список та кроки межових знаків (версія 3.3)
15:12
Акт прийому-передачі, список та кроки межових знаків (версія 3.3)

Дана версія скрипту більше не розповсюджується. ДИВІТЬСЯ НОВІШУ ВЕРСІЮ ДАНОГО СКРИПТУ ТУТ

Що нового у порівннянні з версією 2, можна переглянути тут

 

 

 

Процедура формування Акта прийому-передачі

1. Відкриття карти

Відкрити файл XML

2. Нанесення об'єктів прив'язки

При потребі, якщо потрібна прив'язка до об'єктів та контурів на місцевості, але на ділянці нема об'єктів, до яких можна здійснити прив'язку, нанести на карту ЛЕП, будівлі чи інші об'єкти, до яких буде здійснюватися прив'язка.

3. Запуск скрипту та вибір варіантів формування

Запустити скрипт Акта прийому-передачі, натиснувши на кнопку . Появиться таке вікно:

Якщо відключити прив'язку до об'єктів та контурів на місцевості, то в описі межових знаків будуть вказані тільки проміри до сусідніх межових знаків без прив'язки до будівель, ЛЕП і т.п.

Самостійний вибір об'єктів прив'язки дозволяє вручну вибирати межові знаки, пропускаючи не потрібні та самостійно вибирати об'єкти, до яких ці межові знаки слід прив'язати.

  Якщо ВСІ під ряд поворотні точки земельної ділянки є закріпленими межовими знаками, і коли прив'язка всіх точок здійснюється тільки до ОДНОГО об'єкта, тоді самостійний вибір об'єктів прив'язки не потрібний. Якщо ж деякі точки на ділянці треба пропустити, чи прив'язку межових знаків треба зробити до декількох різних об'єктів, тоді дану опцію треба включити.

Автомасштаб схеми прив'язки потрібно відключати, коли на карті довга ЛЕП чи інший великий об'єкт прив'язки, якого на схемі повністю не треба, оскільки автомасштаб розраховується по розмаху УСІХ об'єктів на карті. Тут же можна із списку вибрати потрібний масштаб вручну:

Пауза для корекції промірів дозволяє вручну підправляти проміри, наприклад, вибираючи інший кут будівлі.

Якщо включити Питати інфо про кожний межовий знак, то при виборі кожного межового знака буде з'являтися таке вікно:

де можна змінити номер межового знака, назву об'єкта прив'язки та опис межового знака.
Якщо ж формування Акту відбувається без прив'язки до об'єктів та контурів місцевості, тоді вікно матиме трохи інший вигляд:

При цьому номери межових знаків, як поточного, так і сусідніх, рахуються автоматично, навіть, якщо не всі точки ділянки є закріпленими межовими знаками. Корегувати потрібно тоді, коли межові знаки не йдуть в порядку зростання.

При включеній опції Відсутній кадастровий номер кадастровий номер по тексту Акту та в Кроках прописується без останніх чотирьох цифр: 4621286800:02:001:_____ 

Якщо не потрібно, щоб дата межових знаків ставилася автоматично, у відповідному полі для введення можна вказати потрібну дату самому чи вибрати із списку один із варіантів:

Коли виключений діалог Питати інфо про кожний межовий знак Інформація з поля Вид межового знака за замовчуванням прописується автоматично в опис межового знака, і виводиться як значення за замовчуванням, коли цей діалог включений.

Назва об'єкта, до якого здійснюється прив'язка визначається автоматично по id об'єкта:

  • id70009, id30351 - кутів капітальної будівлі
  • id12 - опор ЛЕП
  • id10 - закріпленого пункту теодолітного ходу

Але, якщо id об'єкта прив'язки інший, тоді його назвою стає значення, яке вказане в пункті Прив'язувати за замовчуванням до.

Дальше можемо підкорегувати Прізвище Ім'я По Батькові в давальному відмінку, якщо автоматичне відмінювання з цим не добре справилося. Ця інформація підтягується потім в Акт.

4. Процес формування

   Якщо включена прив'язка до об'єктів та контурів на місцевості та включений самостійний вибір об'єктів прив'язки - потрібно по черзі вибирати межовий знак та об'єкт до якого він буде прив'язаний. 
  
   Якщо включена прив'язка до об'єктів та контурів на місцевості, але виключений самостійний вибір об'єктів прив'язки - відбудеться автоматична прив'язка ВСІХ межових знаків до ОДНОГО об'єкта. (див нижче пояснення, до якого саме).
   Якщо прив'язка до об'єктів та контурів на місцевості виключена, але самостійний вибір об'єктів прив'язки включений - з'являтиметься вікно паузи для можливості вибору кожного наступного межового знака з можливістю пропустити не потрібний:

   Додатково можуть з'являтися вікна для корекції промірів та редагування номера і опису кожного межового знака, якщо вони були включені.

5. Завершення формування

   В результаті автоматично будуть сформовані Акт, схема, список та кроки межових знаків, які можна зразу роздрукувати чи зберегти, щоб роздрукувати пізніше.

В скрипті є ще ДОДАТКОВІ НАЛАШТУВАННЯ, які відкриваються, коли  у вікні при запуску скрипту в останньому рядку Відкрити інші налаштування поставити "так":

Якщо включити Продовжувати нумерацію знаків, то скрипт буде вести власний реєстр номерів МЗ, продовжуючи нумерацію наступної ділянки номером, наступним після того, яким був закінчений попередній сеанс.
ID об'єкта прив'язки за замовчуванням стає пріоритетним при автоматичному виділенні, коли на карті є різні стандартні об'єкти прив'язки. Якщо за одним ID знайдено більше одного об'єкта, то виводиться один раз діалог, який із виділених об'єктів вибрати. Серед об'єктів з id70009 (угіддя) будуть вибрані ті, які мають площу менше 0,03 (тобто, по ідеї - це повинні бути будівлі). Якщо в даному пункті вказати ID свого унікального об'єкта і виявиться так, що вказаного в пункті ID об'єкта не знайдено на карті, тоді автоматично вибирається один із типових об'єктів (ЛЕП, будівля чи точка теод.ходу), якщо такі є.

Скрипт може відразу зберігати готовий звіт у папці, де знаходиться обмінник.

На титульній сторінці Акту підписи під основним текстом переміщуються вниз автоматично, в залежності від висоти основного тексту. Але якщо це не потрібно, то можна відключити.

Наступні 4 опції дозволяють включити підтягування у Акт ПІБ місцевого голови та (чи) землевпорядника не безпосередньо із файлу XML, а із текстового списку, із папки Lists. Назву таких списків можна задати у відповідних полях. Формат такого списку повинен містити КОАТУУзнак табуляціїПІБ, наприклад:

4621283300   Петров Петро Петрович
4621288200   Іванов Іван Іванович

Слово "землі" в списку суміжників - нова опція, добавлена у зв'язку з тим, що в різних організаціях чи ФОП по різному заповнюються суміжники. Якщо тут поставити "так", то отримаємо такий вигляд списку суміжників:

від А до Б - землі Довжанської ЗОШ
від Б до В - землі гр.Колотило П. В.
від В до Г - землі гр.Бечкало Т.З.
від Г до Д - землі загального користування (дорога)
від Д до А - землі комунальної власності

Тобто, перед назвою кожного суміжника буде слово "землі". При чому, якщо в описі деяких суміжників воно вже було, то дублюватися не буде.
Якщо ж дана опція виключена, то результат буде таким:

від А до Б - землі Довжанської ЗОШ
від Б до В - гр.Колотило П. В.
від В до Г - гр.Бечкало Т.З.
від Г до Д - землі загального користування (дорога)
від Д до А - землі комунальної власності

Як бачимо, коли суміжний землевласник фізична особа, слово "землі" зникає. Тобто, тут дана опція потрібна. Але особливістю даного прикладу є те, що в XML юридичні суміжники заповнені із уже наявним словом "землі" (н-д, землі Довжанської ЗОШ, землі комунальної власності тощо)
Якщо ж ви заповнюєте юридичні суміжники без слова "землі" (н-д, Довжанська ЗОШ), то дане слово тут вже буде не доречне, бо в такому разі получиться "землі Довжанська ЗОШ". В такому випадку кращим варіантом буде відключити дану опцію і отримати такий вигляд суміжників:

від А до Б - Довжанська ЗОШ
від Б до В - гр.Колотило П. В.
від В до Г - гр.Бечкало Т.З.
від Г до Д - землі загального користування (дорога)
від Д до А - землі комунальної власності

В даній версії скрипту добавлена ще одна можливість контролю суміжників - можливість вказувати, які суміжники викидати із списку для підпису внизу.

Ідея тут така, що якщо землевласник/землекористувач - місцева рада (землі комунальної чи державної власності), то внизу дані суміжники ігноруються. Місцевий голова чи землевпорядник підписує один раз вище за всі комунальні чи державні землі, які є по сусідству (чи то пасовище, чи дорога, чи прохід, чи проїзд). Але, знову ж таки, оскільки суміжники на практиці заповнюються найрізноманітнішими образами, то додав можливість корегувати умову, коли суміжника треба звідси виключати.
Для цього потрібно відкрити файл Digitals\Lists\scrAkt\NotPersonNames.txt та додати чи забрати відповідні слова:

комунальної
державної
сільської
селищної
міської
сільська
селищна
міська
загального

...

Скрипт порівнює перше слово (якщо суміжник починається із слова "землі" - то друге) в описі суміжника і порівнює його з кожним словом із цього списку. Якщо знайдено співпадіння, то такий суміжник ігнорується. Якщо суміжник прописаний як "землі заг.кор.(дорога)", то першим словом тут буде "заг", тобто перша частина до крапки першого слова, ігноруючи слово "землі".

ВІДЕО, як це працює

Даний скрипт більше не розповсюджується, бо є його НОВІША ВЕРСІЯ


Інструкція для встановлення скрипту (після замовлення) ТУТ

Читайте, як редагувати ваші реквізити.
 

Щоб придбати скрипт собі чи отримати техпідтримку, пишіть на email: fendak@ukr.net.
Телефон для довідок: (097) 547-48-55.
Скрипт компілюється під ключ ліцензії Digitals. Його можна переглянути в меню Допомога - Про програму. Програма має бути нової версії.
Категорія: Шаблони | Переглядів: 12403 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 911 2 »
avatar
90 mrsiromanets • 23:45, 03.03.2021
Можна добавити в акт зміну $Prysutniy хто був присутній на зйомці як в оновленій тех. док. 2.25?
avatar
0
91 Микола • 00:38, 04.03.2021
Даний скрипт більше не оновлюється. Нова версія ТУТ
В новій версії таке уже реалізовано.
avatar
0
89 Микола • 16:31, 21.02.2021
Скрипт оновлено до версії 4. Що нового, можна переглянути тут.
Нова версія ТУТ
avatar
87 legkovovaua • 12:55, 17.01.2021
Добрый день, хочу приобрести этот скрипт.
avatar
0
88 Микола • 13:29, 17.01.2021
пишіть на email, який вказаний вище в статті
avatar
79 gostjuri • 20:08, 27.10.2020
Доьрого вечора . Скажіть будь-ласка чи можливо так щоб виконавця робіт витягувало з хмl?
avatar
0
80 Микола • 22:19, 27.10.2020
Доброго вечора. Так, можливо. Для цього поставте по тексту в шаблонах одну з цих змінних:
$CompanyName - назва організації
$Executor - виконавець
$ExecutorPIB - виконавець скорочено (Прізвище І. П.)
$ExecutorIPB - виконавець скорочено (І. П. Прізвище)
avatar
72 Kochyr • 11:23, 26.10.2020
Доброго дня. Скажіть як враховано і яким чином реалізувати п.3.9 Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (намісцевості) та їх закріплення
межовими знаками
 (Місцезнаходження межових  знаків  підлягає прив'язці до пунктів державної геодезичної мережі) в скрипті?
avatar
0
73 Микола • 15:05, 26.10.2020
Доброго дня!
При зйомці тахеометром винесення меж в натуру відбувається з тих самих станцій, що й зйомка. А ці станції уже є прив'язані до пунктів ДГМ через врівноваження ходу в матеріалах геодезичних вишукувань. Тому спеціальний скрипт, який робить перенесення меж в натуру - Схема перенесення в натуру теодолітом, робить перенесення тільки із відомих станцій, що отримані у матеріалах геодезичних вишукувань (скрипт Панель інструментів для теодоліта)
Скрипт Акт прийому-передачі межових знаків не включає в себе прив'язку до пунктів ДГМ.

Схожа ситуація із з шаблонами для gps. Схему перенесення в натуру формує скрипт Схема перенесення в натуру за допомогою GPS. А прив'язка до пунктів ДГМ також здійснюється на стадії зйомки (див. шаблони Схема прив'язки до геодезичних пунктів ДГМ та Звіт GNSS: контроль диференційного поля).
avatar
74 Kochyr • 16:30, 26.10.2020
Я про те, що прийшла відмова. Місцезнаходження межових  знаків не відповідає п.3.9.
avatar
75 zembtiarh • 17:23, 26.10.2020
те саме!
і взагалі чи можете зробити аби координати і всі відомості координат обчислювало вже в системі уск-2000
avatar
76 Kochyr • 17:32, 26.10.2020
При чому тут система координат уск-2000? Я вам про межові знаки. Згідно наказу №376 п.3.9 Місцезнаходження межових  знаків підлягає прив'язці до пунктів державної геодезичної мережі. Як це реалізувати щоб не було відмови?
avatar
0
77 Микола • 18:15, 26.10.2020
Ви використовуєте  Схема перенесення в натуру теодолітом, але не використовуєте Панель інструментів для теодоліта. Тобто, матеріали геодезичних вишукувань у вас якісь свої. Дивіться, чи там у вас наявна прив'язка до пунктів ДГМ. В цьому справа, а не в Акті прийому-передачі межових знаків. Якщо у вас точки планової основи зняті gps-ом, то можете використовувати додатково  Схему прив'язки до геодезичних пунктів ДГМ. І навіть можете поставити її не в розділ Матеріали геод. вишукувань, а в розділ матеріалів перенесення в натуру.
avatar
0
78 Микола • 18:17, 26.10.2020
zembtiarh, ще раз повторюю, що даний скрипт не призначений для прив'язки до пунктів ДГМ, для цього є інші скрипти. Все втулити в один скрипт не можливо.

І скрипти можуть працювати в будь-якій системі координат. В якій системі у вас обммінник xml - в такій будуть і звіти.
avatar
81 Kochyr • 11:49, 29.10.2020
Але ж привязка точок до пунктів ДГМ відноситься до встановлення межових знаків (згідно інструкції п.3.9).
avatar
0
82 Микола • 12:58, 29.10.2020
Ціла документація щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (006) відноситься також до встановлення межових знаків згідно даної Інструкції (п.2.1). То що я мав додати у скрипт зразу цілу документацію? І титулки, і технічне завдання, і кадастровий план? Вони цією інструкцією так само передбачені, як і прив'язка до ДГМ.
Шаблони скрипту (акт, кроки, список) зроблені чітко згідно додатків (зразків) у Інструкції. В цих зразках не передбачена прив'язка до пунктів ДГМ. Тому прив'язка до пунктів ДГМ виділена в окремий шаблон.
avatar
83 zembtiarh • 13:11, 29.10.2020
Підкажіть де цей шаблон
avatar
0
84 Микола • 13:47, 29.10.2020
див. коментар 73
Тобто, там включено декілька шаблонів. Якби прив'язка до пунктів ДГМ була такою простою, як декому здається (прості проміри до пунктів ДГМ) - то може я б її і додав на загальнму схему прив'язки. Але згідно Інструкції з топографічного знімання (п.5 Знімальна геодезична мережа) прив'язка до пунктів ДГМ - це цілий окремий комплекс робіт. Для теодоліта - це ведення та врівноваження ходу, для gps - контроль диференційного поля, електронний польовий журнал, схема планової основи тощо.

Як спрощений варіант можете використовувати Схему прив'язки до геодезичних пунктів ДГМ
avatar
69 mrsiromanets • 14:34, 02.10.2020
Замість землевпорядника підтягує з XML опис ділянки
avatar
0
70 Микола • 16:09, 02.10.2020
Бо землевпорядника в XML немає.
В шарі Кадастровий квартал є тільки ПІБ начальника Держгеокадастру
Щоб підтягувало землевпорядника, включіть в налаштуваннях скрипту опцію Шукати землевпорядника по списку і створіть список із КОАТУУ та ПІБ землевпорядників у папці Lists під назвою SpZemlevp.txt.
Якщо ця опція відключена, то тоді скрипт справді тягне інформацію з параметра Опис ділянки, щоб можна було просто туди вводити ПІБ землевпорядника перед друком акту.

Щодо вашого питання по експлікації суміжників - додав у скрипт змінну $OpysSum10 як у модулі "Документація", яка формує суміжники як 1,2,3 з описом. Напишіть на email - вишлю оновлення.
avatar
71 mrsiromanets • 16:54, 02.10.2020
Дякую. Написав на e-mail
avatar
68 mrsiromanets • 14:16, 02.10.2020
Не кидає землевпорядника з блокноту, голову кидає а землевпорядника ні в чому проблема?
avatar
67 mrsiromanets • 18:34, 01.10.2020
Доброго дня. Можна зробити так щоб при формуванні акту не кидало опис меж (від А до Б) а просто 1. гр. Іванов І.І., 2. гр. Петров П.П.....
avatar
61 zembtiarh • 14:32, 25.05.2020
Доброго дня! При формуванні акту, абрис ділянки викидає за таблицю(тобто список) і потім неможливо все позбирати. Є якийсь вихід з цього??
avatar
0
62 Микола • 17:22, 25.05.2020
Доброго дня!
Якщо абрис (саму ділянку) викидає на межі шаблону - то, на жаль, таке іноді буває. Це якийсь глюк програми. Якщо ви виберете ділянку і через меню Сервіс-Документи сформуєте будь-який із стандартних шаблонів Digitals - то буде таке саме. Я уже спостерігав такі випадки у кількох користувачів через підключеня через віддалений доступ. Вирішується це зазвичай перезавантаженням комп'ютера. Так розумію, що це якийсь збій буфера обміну Windows у співпраці з програмою.
avatar
63 zembtiarh • 10:24, 26.05.2020
Добрий день
І перезавантаження не допомагає, думаю це в скрипті справа.
avatar
64 zembtiarh • 10:59, 26.05.2020
І проблема ще в тому що коли ділянка більше 1га, тоді абриси розкидує, а коли ділянка не є велика до 0.50га то все ок
щось з масштабуванням не є добре
avatar
0
65 Микола • 12:13, 26.05.2020
спробуйте відновити стандартний шаблон схеми
напишіть на email, підключуся через віддалений доступ, подивлюся.
avatar
66 zembtiarh • 12:17, 26.05.2020
написав на e-mail
avatar
59 iran648589 • 16:21, 27.04.2020
доброго дня підкажіть що це можеть бути  я зазрузила XML і потрібно  нажала  "акти межових знакі"  щоб розпечатати а воно таке пише, допоможіть 

avatar
0
60 Микола • 21:06, 27.04.2020
Доброго вечора
дивіться коментар 47 нижче
avatar
57 shumskgeoproekt • 14:14, 16.04.2020
Після оновлення перестало масштабувати умовні знаки. Наприклад точки теодолітних ходів.
avatar
0
58 Микола • 21:10, 16.04.2020
Ви маєте на увазі, що умовні знаки стають дуже великі на малих масштабах?
Таке можливо тільки тоді, коли версія Digitals до 2020 року. Пізніше в скрипт введена нова функція, яка змінює масштаб карти із збереженням (автоматичним масштабуванням) умовних знаків. Але якщо програма старіша, то там розмір умовних знаків залежав від галочки, яка стоїть в опції Фіксувати УЗю

Зніміть цю галочку. Для цього відкрийте будь яку карту (можна створити чистий листок), перейдіть в меню Карта - Властивості та змініть значення масштабу карти на будь-яке інше, щоб внизу появилися відповідні квадратики з характеристиками. Якщо там стоять галочки - зніміть їх.

При цьому у самому шаблоні розмір умовних знаків автоматично тепер не зміниться. Треба або відновити стандартний шаблон, або поставити цю галочку і спершу підібрати потрібний розмір УЗ.
avatar
55 prysiuk • 20:59, 13.04.2020
Доброго вечора. Так справді є таке, тільки що сам звернув на це увагу.
Тут проблема в наступному, першу сторінку скрипт формує по вашому шаблоні, в якому вписаний код, а всі наступні сторінки продовження першої він формує на базі файлу Normal.dmf, тому і не називає їх. Тут потрібно питати розробників, може щось підкажуть, або можливо є змога зробити так щоб скрипт завжди за основу для наступних сторінок брав сторінку шаблону. Пане Миколо, як ви думаєте, таке можливо?
avatar
0
56 Микола • 10:26, 14.04.2020
Зверніться на пошту, скину вам версію, де шаблони зразу зберігаються у вигляді Кроки (ПІБ) або Кроки (ПІБ площа). Напишіть, як вам треба.
avatar
52 staroj2551 • 14:53, 13.04.2020
Після оновлення програми скрипт видає  помилку
avatar
0
53 Микола • 15:11, 13.04.2020
вислав оновлення
причину дивіться нижче в коментарях (коментар 47)
avatar
51 prysiuk • 14:11, 13.04.2020
або в параметрі Ім'я таке значення:
 - XPT(P[ID7000520],"ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/LastName") XPT(P[ID7000520],"ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/FirstName") XPT(P[ID7000520],"ProprietorInfo/Authentication/NaturalPerson/FullName/MiddleName") - P[0]
У підсумку при формуванні графіки файл буде названо приблизно так:
Кроки - Іванов Іван Іванович - 1,0001
останні цифри це площа вашої ділянки
avatar
54 777 • 20:19, 13.04.2020
Доброго вечора .працює але коли більше однієї сторінки форму тоді тільки першу називає а решту ні.
avatar
49 777 • 01:30, 13.04.2020
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка може хтось знає як зробити так що зберігало список кроки схема акт в такому форматі Іванов Сергій ФедоровичКроки2. В старій версії так зберігало в новій не хоче!. Дякую.
avatar
0
50 Микола • 11:56, 13.04.2020
В стандартному скрипті в старій версії так не зберігало. Може у ваших шаблонах хтось був вніс зміни, тому так зберігало. Спробуйте в кожному шаблоні через меню Карта - Властивості поставити в параметрі Ім'я =$NM (або просто NM). Хтось мені розповідав, що така штука працює. Але я пробував у себе, в мене таке не працює і не працювало. Не знаю, від чого це залежить. Питайте в розробників Digitals.
avatar
0
48 Микола • 23:17, 11.04.2020
Ще одне невелике оновлення скрипту (версія 3.3).
За пропозицією 45  Санек • замінено діалогове вікно для введення назви об'єкта прив'язки у випадках, коли вона не визначилася автоматично по id.
Тепер це вікно виглядає ось так:

Тут зразу можна вибрати із списку потрібну назву, або, натиснувши внизу на кнопку (де починається стрілка), у вікні, яке з'явиться, додати нову назву для об'єкта прив'язки.

Крім цього тепер при кожній наступній появі цього вікна, автоматично вибирається назва, яка була вибрана (чи введена) попереднього разу.

Також тепер до кожного об'єкта прив'язки автоматично на закладці Інфо додається пустий параметр (в даному випадку 101 Назва об'єкта прив'язки) із уже винесеним підписом. Якщо параметр порожній - підпису немає. Але якщо сюди ввести, наприклад, КЖ, КН тощо, то підпис автоматично появиться для виділеного об'єкта прив'язки.*

*В параметрі використано нестандартний шрифт p131, який можна встановити собі, просто скопіювавши з папки Digitals\Fonts файл "P-151" у папку Windows\Fonts та потім перезавантажити комп'ютер.
avatar
0
47 Микола • 21:36, 09.04.2020
Скрипт оновлено (версія 3.2).
Внесені зміни у зв'язку із змінами у програмі Digitals (від 06.04.2020 року), які вступили у конфлікт із даним скриптом. Через це скрипт почав давати помилку або просто не реагував ніяк на запуск. Для оновлення скрипту зверніться на пошту, вкажіть номер ключа вашої ліцензії Digitals.
avatar
45 Санек • 06:53, 08.04.2020
Доброго дня! Микола, чи можливо у віконці "До чого здійснена прив'язка" в режимі ручного вибору додати кнопку зі списком як у початковому меню -...опори ЛЕП...і тд?!
avatar
0
46 Микола • 12:46, 08.04.2020
Доброго дня! Так, можливо. Пізніше додам
avatar
42 koshmarys • 19:54, 06.04.2020
Доброго дня! Виникла проблема із скриптом. З'являється помилка - Line 976: %StartProm Duplicate Label. Підкажіть будь ласка що робити!
avatar
0
43 Микола • 20:38, 06.04.2020
Доброго вечора! Поверніться до попередньої версії програми Digitals. В сьогоднішньому оновленні програми відбулися зміни, які вступили в конфлікт із скриптами Акт прийому-передачі межових знаків та Скрипт-модуль "XML". Написав розробниками, щоб повернули старий варіант деяких функцій.
avatar
44 koshmarys • 21:12, 06.04.2020
Дуже гарно дякую за оперативну відповідь. Так і зробив, зараз все працює)))
avatar
39 winston_44 • 17:53, 27.02.2020
Добрый день, при формировании отчёта (схема прив'язки межових знаків до об'єктів і контурів місцевості) после надписи промеров откуда-то появились ещё и углы (308.87 244°32'20"), как можно их отключить?
avatar
40 gusbiz2007 • 00:46, 28.02.2020
сервіс-настройка-вид-карта - "помітка" показувати довжини з кутами
avatar
41 winston_44 • 11:30, 28.02.2020
Спасибо.
1-20 21-37
avatar