Головна » 2018 » Лютий » 4 » Викопіювання з layout
14:16
Викопіювання з layout

Призначене для створення схем розташування земельних ділянок на різноманітних картах: генеральний план, публічна кадастрова карта, індексна кадастрова карта, векторизована ситуаційна зйомка тощо.

Особливості даного викопіювання:
1) на схемі розташування відображається будь-який растр, який був відкритий в оригінальній карті в тому масштабі, в якому була оригінальна карта;

2) крім схеми розташування, поряд розташований крупніший план ділянки із розписаними суміжниками;

3) автоматично розписуються кадастрові номери суміжних ділянок.

Для формування потрібно відкрити в Digitals файл XML, задати потрібний масштаб карти та відкрити растрове зображення через меню Растр-Відкрити, Растр-Завантаження з інтернет, Вставка-Растрове зображення тощо. Також, можна, не відкриваючи растру, нанести довкола ділянки ситуаційну зйомку у векторизованому форматі.

Шаблон Викопіювання з layout запускається через кнопку на панелі інструментів .

Після запуску, без додаткових дій оператора появиться готове викопіювання, як показано на зображені вище. План ділянки, який розташований на схемі в нижньому куті, формується, також, автоматично і в автомасштабі.

Кадастрові номери суміжних ділянок читаються прямо з публічної кадастрової карти і дописуються автоматично в експлікацію суміжників. Якщо кадастровий номер відсутній, то в дужках буде написано, що кадастровий номер не визначено.

В скрипті можна відключити читання кадастрових номерів суміжників та вказати назву шаблону. Для цього потрібно закрити в програмі Digitals усі карти до появи сірого фону і тоді запустити скрипт кнопкою . В результаті появиться таке вікно налаштувань:

В першому пункті пишемо =так чи =ні, в другому вказуємо назву dmt-шаблону.

Назву dmt-шаблону є потреба міняти, коли потрібно зробити декілька таких кнопок на різні шаблони.

Можна переглянути відео, як скрипт працює

Вартість скрипту-шаблону 200 грн

Щоб придбати скрипт собі чи отримати техпідтримку, пишіть на email: fendak@ukr.net.
Телефон для довідок: (097) 547-48-55.
Скрипт компілюється під ключ ліцензії Digitals. Його можна переглянути в меню Допомога - Про програму. Програма має бути нової версії.
Категорія: Шаблони | Переглядів: 5746 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar