Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Акт прийому-передачі, список та кроки межових знаків
16:26
Акт прийому-передачі, список та кроки межових знаків

Дана версія скрипту більше не розповсюджується. ДИВІТЬСЯ НОВІШУ ВЕРСІЮ ДАНОГО СКРИПТУ ТУТ 

 

 

Процедура формування Акта прийому-передачі

  1. Відкрити файл XML
  2. При потребі (якщо на ділянці нема об'єктів, до яких можна здійснити прив'язку), нанести на карту ЛЕП, будівлі чи інші об'єкти, до яких буде здійснюватися прив'язка.
  3. Запустити скрипт формування Акта прийому-передачі.
  4. По черзі вибирати межовий знак та об'єкт до якого він буде прив'язаний. 
     
  5. Роздрукувати сформований звіт.

  Якщо ВСІ під ряд поворотні точки земельної ділянки є закріпленими межовими знаками, і коли прив'язка всіх точок здійснюється тільки до ОДНОГО об'єкта, тоді можна в налаштуваннях відключити діалог вибору межових знаків та об'єктів прив'язки, і, таким чином, пункт 4 пропускаємо.

   

Для встановлення:

Закрийте програму Digitals. Розпакуйте вміст архіву в папку з програмою.

В процесі буде запитувати. чи об'єднати папку Lists із уже наявною - Так.
Після запуску Digitals появиться нова панель інструментів

Серед основних відмінностей:

  • кроки формуються окремо по кожному межовому знаку по 4 на одній сторінці
  • в списку межових знаків окремі абриси по кожному межовому знаку по 4 на одній сторінці
  • добавлена можливість коригування промірів в процесі формування
  • добавлена можливість підтягування ПІБ місцевого голови та (чи) землевпорядника із списку у папці Lists
  • широке управління діалогами скрипту
  • значно автоматизовано процедуру вибору межових знаків та об'єктів прив'язки (гнучко поєднано ручний вибір та вибір в один клік)
  • додано описування суміжників вкраплених контурів
  • додано кнопку швидких налаштувань скрипту:

Тут можна включити/виключити автомасштаб схеми прив'язки, чи відразу, тут же, задати значення потрібного масштабу шаблону. Відключення автомасштабу потрібне, коли на карті довга ЛЕП чи інший великий об'єкт, якого на схемі повністю не треба, оскільки автомасштаб розраховується по розмаху УСІХ об'єктів на карті.

Можна виключити діалог вибору межових знаків та об'єктів прив'язки. Таким чином, вийде аналог кнопки з попереднього скрипту - Один клік.

Можна включити паузу під час кожної наступної прив'язки для коригування промірів.

Назва об'єкта прив'язки за замовчуванням - це значення, яке присвоюється об'єктам прив'язки, коли відключений діалог вибору межових знаків та об'єктів прив'язки. Коли діалог вибору включений - тоді це значення пропонується за замовчуванням для редагування. Все це тільки для тих випадків, якщо об'єкт не визначився автоматично по id.

Автоматично по id об'єкти визначаються в таких випадках:
id10 - закріплена на місцевості точка теодолітного ходу
id12 - опора ЛЕП
id70009, id30351 - кут капітальної будівлі

ID об'єкта прив'язки за замовчуванням стає пріоритетним при автоматичному виділенні, коли на карті є різні об'єкти прив'язки. Якщо за одним ID знайдено більше одного об'єкта, то виводиться один раз діалог, який із виділених об'єктів вибрати. Серед об'єктів з id70009 (угіддя) будуть вибрані ті, які мають площу менше 0,03 (тобто, по ідеї - це повинні бути будівлі). Якщо вказаного в пунткі ID об'єкта не знайдено на карті, тоді автоматично вибирається один із типових об'єктів (ЛЕП, будівля чи точка теод.ходу), якщо такі є.

Дата межового знака дозволяє міняти дату на свої значення. Якщо тут ввести 201_.__, то на в списку та кроках отримаємо:

щоб пізніше можна було її заповнювати вручну.

При включеній опції Питати початковий номер межових знаків, при кожному формуванні Акта запитує початковий номер межового знака. При цьому, за замовчуванням пропонується наступний номер після того, яким завершили на попеденій ділянці. Тобто, скрипт веде свій власний реєстр номерів закріплених межових знаків. 

Або початковий номер межових знаків можна вказати відразу в наступному пункті.

Пункт Питати опис кожного межового знака включає/відключає діалог такого вигляду:

Тут можна вибрати опис та видимість на кожен межовий знак. Дані з цих полів потім підтягуються в Список та Кроки. В результаті отримаємо:
Межовий знак (дерев'яний кілок) закріплений у західній частині межі земельної ділянки на відстані 34,93 та 32,46 метрів від кутів капітальної будівлі

Тобто, ця опція для тих, хто бажає більш детально описувати кожен межовий знак.

Випадаючий список, який показаний на скриншоті вище, як і інші, можна редагувати. Файли списків знаходяться у папці Lists і починаються на scr (наприклад, Lists/scrAktOpysMZ.txt).

Дальше можна відкрити інші налаштування:

Перші 4 опції дозволяють включити підтягування у Акт ПІБ місцевого голови та (чи) землевпорядника не безпосередньо із файлу XML, а із текстового списку, із папки Lists. Назву таких списків можна задати у відповідних полях. Формат такого списку повинен містити КОАТУУзнак табуляціїПІБ, наприклад:

4621283300   Петров Петро Петрович
4621288200   Іванов Іван Іванович

Видимість на суміжні межові знаки - значення, яке записується в Кроки (якщо відключений діалог опису кожного межового знака).

Додатковий опис межового знака аналогічно опції "Питати опис кожного межового знака", тільки введене тут значення вставляється в опис відразу усіх знаків (якщо відключений діалог опису кожного межового знака).

При включеній опції Відсутній кадастровий номер кадастровий номер по тексту та в Кроках прописується без останніх чотирьох цифр: 4621286800:02:001:_____ 

Скрипт може відразу зберігати готовий звіт у папці, де знаходиться обмінник.

На титульній сторінці Акту підписи під основним текстом переміщуються вниз автоматично, в залежності від висоти основного тексту. Але якщо це вам не потрібно, то можна відключити.

Особливості автоматизації:

  • автоматичне визначення, в якій стороні світу відносно центру ділянки знаходиться межовий знак
  • автоматичне виділення межового знака та об'єкта для прив'язки з можливістю виділити інший, якщо автоматично вибраний не підходить.
  • автоматична нумерація межових знаків (рік.місяць-номер кадастрового кварталу-номер знака)
  • автоматичне визначення назви об'єкта прив'язки при стандартних об'єктах.
  • автоматичне складання і заповнення тексту опису межових знаків такого вигляду: "Межовий знак (залізний стовп) закріплений у західній частині межі земельної ділянки на відстані 34,93 та 32,46 метрів від кутів капітальної будівлі"
  • автомасштаб по розмаху усіх об'єктів на карті, а не тільки самої ділянки

 

ВІДЕО, як це працює

На відміну від попереднього шаблону Акту, даний шаблон має і один мінус - коли на ділянці багато закріплених межових знаків, то потрібно багато паперу для друку такого акту. Адже на один аркуш влазиться всього 4 межові знаки.

Даний скрипт більше не розповсюджується, бо є його НОВІША ВЕРСІЯ

Читайте, як редагувати ваші реквізити.

Щоб придбати скрипт собі чи отримати техпідтримку, пишіть на email: fendak@ukr.net.
Телефон для довідок: (097) 547-48-55.
Скрипт компілюється під ключ ліцензії Digitals. Його можна переглянути в меню Допомога - Про програму. Програма має бути нової версії.
Категорія: Шаблони | Переглядів: 13443 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 671 2 »
avatar
66 mrskorobagatyj • 21:56, 11.09.2020
Добре, я з Вами у всякому рази згоден, но постійно видаляти точки це не варіант (циганщина), я формую кад.план через dmt щоб в каталозі були імена точок, АКТ приемки передачі через fr3, де кількість меж.знаків через закріплені точки. В файлі xml у мене завжди по всій ділянці межові знаки, но закріплені тільки ті, які треба прив'язати. Тобто логично створити звіт по закріплених точках. Да, було що в Дігіталс було тільки два меж. зн, но зараз вже не так, треба робити по другому, (ну то думки в слух). Все ж таки Ви зробите мені скрипт який буде фрмувати звіт по закріпленим точкам? Як що так! То ще щоб в цій обміник в параметер id7000105 додавало прив'язку ту що в звіті (дерев'яний кілок що знаходиться на відстанях....). Почуйте мою думку, час йде вперед. smile  Не серчайте на мене
avatar
0
67 Микола • 23:25, 11.09.2020
а ставити і знімати плюси з кожного закріпленого межового знаку - це простіше?
тим більше, що скрипт сам видаляє усі межові знаки, якщо натиснути Cansel.
Для чого вигадувати велосипед?

Може вам так і зручніше. Але я не буду перероблювати скрипт на ці плюси у параметрі 7000106. Бо це виглядає не як крок вперед, а навпаки - крок назад в танці з бубнами. Для чого ставити в обміннику Закріплені межові знаки в точках, які насправді не закріплені на місцевості і потім бавитися з ними, знімаючи плюси? Якщо межовий знак закріплений вами чи іншою організаціюєю - ви зобов'язані зробити на нього кроки і список і додати до документації. Якщо ні - то ні. Нащо тоді його взагалі в обміннику ставити? Виходить нестиковка.
Відповідь:
Цитата
ще щоб в цій обміник в параметер id7000105 додавало прив'язку ту що в звіті (дерев'яний кілок що знаходиться на відстанях....)


це в опис МЗ додає ще з версії 3.1 (включається в налаштуваннях скрипту)
avatar
64 mrskorobagatyj • 10:45, 11.09.2020
Доброго дня. Я вже питав у Вас про звіт по двох меж. знаків і Ви відповіли що це не є полігон. Може це так я не заперечую, але після ТД вже встановили меж. знаки,  потім друга ТД на поділ а там тільки 2 меж. знака. Це можна зробити цім скриптом, але часто це напружує. Додайте будь ласко щоб звіт формувався по параметру ID 7000106 як що він закріплений, тобто +, маю на увазі не по кількості меж. знаків, і на 2 меж. знаки. Як що ні, то не хай це буде персональна замова.
avatar
0
65 Микола • 20:31, 11.09.2020
Доброго вечора. Якщо вам потрібно сформувати Схему, кроки і списки тільки на два межові знаки, то нанесіть їх наперед на ділянку в потрібних точках. Але плюс ще додатково нанесіть третій межовий знак десь за межами ділянки. Потім запустіть скрипт, виберіть один межовий знак, другий, а при виборі третього натисніть "Перервати". І отримаєте звіт тільки по двох межових знаках.

Діалог із запитом, чи формувати звіт по наявних межових знаках включається мінімум при трьох межових знаках тому, що усі XML за замовчуванням уже мають мінімум два межові знаки (закріплені точки). А включати появу цього діалогу завжди - це буде заважати. В більшості випадків звіт формується без нанесених наперед межових знаків (автоматичне їх створення в процесі формування).
avatar
1
62 Микола • 15:45, 09.06.2019
Скрипт оновлено.
Оптимізовано для документації щодо поділу земельної ділянки:

1) якщо лінію поділу нанести в шарі Проекті лінії(id11) чи Угіддя(id70009), то вона відображатиметься у списку межових знаків;
2) тепер межові знаки можна наносити перед формуванням Акту і нумерувати їх просто як 1,2,3... , вони автоматично будуть переведені в повний вигляд.

Якщо межові знаки в XML нанесені наперед, то появиться повідомлення, де можна їх автоматично видалити.

Це буде корисно для тих, хто створює обмінники не в Digitals, а в ГІС чи іншому ПЗ, де вони мають уже усі межові знаки, в тому числі і зайві.

В Digitals автоматично створюються тільки два межові знаки. При формуванні Акту скриптом вони ігноруються.

Додано можливість ставити в шаблонах перемінні як у модулі "Документація" (доступні тільки основні). Додано спеціальні перемінні, які витягують інформацію про виконавця робіт:
$CompanyName - назва організації
$Executor - виконавець
$ExecutorPIB - виконавець скорочено (Прізвище І. П.)
$ExecutorIPB - виконавець скорочено (І. П. Прізвище)
Тобто, якщо Ви в одній програмі формуєте Акт (Кроки та Список) на різних виконавців, то можна в шаблонах замість наявних формул поставити ці перемінні, і тоді інформація про виконавця заповнюватиметься так, як є у обміннику.

Для отримання оновлення зверніться на мій email, виславши номер ключа Вашої програми Digitals, під який компілювався скрипт.
avatar
63 mrskorobagatyj • 10:57, 11.06.2019
Дякую за оновлення!!! Бажаю Вам успіхів, свіжих ідей і їх реалізації
avatar
51 riveve60 • 12:27, 31.01.2019
Доброго дня.  Підскажіть чи можливо зробити в скрипті так, щоб вибирати "Виконавця та фірму" ?  Часто  готую документацію на іншs фірмb, тому хотілось би, щоб була така функція, якщо це можливо. Дякую
avatar
52 inventzemservis • 12:49, 31.01.2019
я роблю в діджиталс так, на обмінному фалі обираю реквізити на вкладці інфо, параметри та сохранити як шаблон, потім просто з шаблону обираю які реквізити потрібно...
avatar
53 riveve60 • 13:04, 31.01.2019
Зробив файл із  реквізитами іншої фірми, зберіг шаблон у параметрах. Але при формуванні акту  прийому-передачі всерівно залишаться попередній виконавець та фірма.
avatar
0
54 Микола • 16:09, 31.01.2019
Реквізити виконавця в даний шаблон підтягуються не з файлу XML, а з утиліти LEdit.exe. У вашому випадку справді, напевне, оптимальний варіант - переробити шаблони, щоб реквізити виконавця підтягувало з обмінника. Адже у вас обмінник уже містить потрібні реквізити?
Для цього поставте в шаблоні коди:
XPT(Parent[ID7000007](ID70000),"CompanyName") - витягне назву організації чи ФОП з реквізитів обмінного файлу
XPT(Parent[ID7000007](ID70000),"Executor/ExecutorName/LastName") CUT(1,1,XPT(Parent[ID7000007](ID70000),"Executor/ExecutorName/FirstName")). CUT(1,1,XPT(Parent[ID7000007](ID70000),"Executor/ExecutorName/MiddleName")). - витягне прізвище та ініціали виконавця робіт з реквізитів обмінного файлу
avatar
55 riveve60 • 16:51, 31.01.2019
В шаблоні Акт прийому-передачі замінити попередні коди на ці що Ви написали, так? Після зіміни у мене пусті рядки у мене пусті рядки.
avatar
0
56 Микола • 17:11, 31.01.2019
Вишліть ваш шаблон, спробую в себе
avatar
57 00zakachka00 • 19:58, 03.02.2019
При формуванні "Акту" создається файл "Х" в якому нема слою з реквізитами, тому скрипт і не витягує данні
avatar
58 mrskorobagatyj • 10:55, 30.05.2019
як пропустити точку як що межовий знак вже встановлено?
avatar
0
59 Микола • 12:30, 30.05.2019
Щоб пропустити точку, включіть "Вибір межових знаків та об'єктів прив'язки" у налаштуваннях скрипту. Тоді, коли скрипт буде вибирати кожний наступний межовий знак, можна межовий знак пропустити і вибрати наступний.
avatar
60 mrskorobagatyj • 15:42, 06.06.2019
Я так зрозумів що щоб зробити звіт треба щоб ділянка була без XML межових знаків, тоді формується повний номер меж. знаків. Як що ділянка має XML межові знаки і в параметрі Ім’я вузла полігона кадастрової одиниці вже є така нумерація 1001,1002,1003 тоді номер меж. знаків вже не формується? Можно щоб така нумерація додавалося в кінець номера наприклад 2019.___-001-01001. Також в модулі документація Ім’я вузла додавалось в каталог координат на кад. плані (Назва)
avatar
0
61 Микола • 11:50, 07.06.2019
дякую за ідею, зроблю це
avatar
47 kovboj • 14:07, 24.10.2018
доброго дня, а для чого в digitals для скриптів фукнція компилировать?
avatar
0
48 Микола • 15:57, 24.10.2018
Доброго дня. Компіляція - це прив'язка скриптів до ключа Digitals. Скрипти, скомпільовані під номер конкретного ключа, на інших ключах не працюватимуть.
avatar
49 kovboj • 16:01, 24.10.2018
в мене мережевий ключ на одному з компютерів перестав працювати скрипт акт, як мені може допомогти нова функція?
avatar
0
50 Микола • 19:33, 24.10.2018
зверніться на мою електрнонну пошту з пошти, на яку отримували скрипт, вишліть номер ключа вашої програми (при цьому важливо, щоб Digitals у вас був оновлений від 29.08.2018 року та вище) і я вам замість прив'язки до ПК, перероблю скрипт на прив'язку до ключа ліцензії Digitals. Якщо ключ мережний - то скрипт працюватиме на усіх комп'ютерах, які до нього підключені.
avatar
43 grinvich1960 • 19:34, 23.08.2017
Скрипт зупиняється на шаблоні шСхема.В схемі пуста таблиця координат.
avatar
0
44 Микола • 11:26, 24.08.2017
напишіть мені на ел.пошту, розберемося в чому справа
avatar
45 riveve60 • 18:55, 12.05.2018
Доброго дня п. Миколо. Така ситуація. Формую Акт прийому передачі . Земельна ділянка знаходиться у м. Болехів. Акт формує  мені, що земельна ділянка знаходиться на "вулиці Б.Хмельницького, 58 Болехівського району". Проблема в тому, що в документації ми вказуєм не Болехівського району, а Болехівської міської ради. Як зробити, щоб  при формуванні ділянки у м. Болехові формувало "Болехівської міської ради" а при формуванні ділянки в селах "Болехівської міської ради"
avatar
0
46 Микола • 14:01, 13.05.2018
Доброго дня!
Щоб для районного центру чи міста обласного значення не давало в адресі назви району, не треба його заповнювати в адресі ділянки у файлі XML. Тобто, це питання правильності заповнення файлу XML.
Щодо того, щоб в адресі ділянки після назви населеного пункту додатково вказувалася назва місцевої ради, то додав це у скрипт. Зверніться на ел.пошту за оновленим файлом скрипту. 
Назва місцевої ради в адресі визначатиметься за КОАТУУ по довіднику RadaRod.txt в папці Lists. До речі, якщо в цьому файлі навпроти певного КОАТУУ написати "Такої-то ОТГ", тоді в адресі ділянки замість назви ради буде вказана ОТГ.
avatar
41 Nightcrawler • 22:13, 14.05.2017
Підкажіть, чому в Списку межових знаків на абрисі крім відстані до знака витягує також кут?
avatar
0
42 Микола • 23:59, 14.05.2017
Сервіс - Налаштування - закладка Вигляд - зніміть галочку навпроти пункту Показувати довжини з кутами


p.s. над можливістю додавати номери межових знаків працюю
avatar
Також зіткнулися з необхідністю редагувати номери межових знаків
avatar
37 barmen6 • 09:42, 28.03.2017
Хотілось щоб можна в процесі формування кроків можно було редагувати назву межових знаків
avatar
0
36 Микола • 23:34, 27.03.2017
В налаштуваннях можна:
- вказати початковий номер межових знаків
- вказати дату межових знаків (в т.ч. задати "________ - ____", щоб потім записувати при виносі вручну дату та номер кварталу).
Але номери межовим знакам присвоюються тільки автоматично за годинниковою стрілкою. Ви можете в процесі вибрати той чи інший межовий знак в любій послідовності. Редагувати ж номер (міняючи його в процесі на інший) нема можливості. І додати таке поки-що не виходить, оскільки це порушує алгоритм автоматичного вибору межових знаків (за зростанням номерів) та вибору їх скриптом потім для запису в Кроки та Список. Тобто, це треба кардинально міняти скрипт. Але, думаю, за деякий час зроблю це.
avatar
38 barmen6 • 14:31, 09.04.2017
Добрий день підскажіть таке питання, при формуванні схеми прив`язки межових знаків, робе не правельний опис меж, як виправити?
avatar
0
39 Микола • 14:39, 09.04.2017
що значить не правильний? Вишліть на пошту скриншот і опишіть детальніше.
avatar
35 ryvol • 22:50, 27.03.2017
http://digitals.at.ua/_bl/0/s34664134.jpg
avatar
33 barmen6 • 21:59, 27.03.2017
Як можна редагувати назву межових знаків
avatar
34 ryvol • 22:49, 27.03.2017
Попередньо  - у налаштуваннях:
avatar
29 shvedim • 18:15, 14.03.2017
Добрий день, як замовити скрипт?
avatar
0
30 Микола • 21:14, 14.03.2017
в кінці опису скрипту вказаний email та телефон. Напишіть на email мені.
avatar
27 staroj • 12:14, 10.03.2017
Доброго дня, 
Зявилась чомусь така назручність... раніше документ з готовими кроками та списком зберігались в папці з обмінником, з якого зроблені кроки, тепер ще воно чомась зберігається в папці Digitals/Documents і потрібно постійно їх перезберігати, 
Ви не знаєте що сє таке сталось, і як його виправити
avatar
0
28 Микола • 21:19, 10.03.2017
Доброго вечора. Кнопка налаштувань скрипту - друга вкладка - Зберігати готовий звіт у форматі DMF - так
avatar
31 mazorchouk85 • 11:58, 16.03.2017
при збережені використовується імя файлу кадастровий номер та назва а можна це зробити щоб було без кадастрового номера?
avatar
1
32 Микола • 15:01, 16.03.2017
раніше було без номера, а додав його для того, щоб, коли в одній папці декілька ХМЛ нові звіти не заміняли вже існуючі. Ви можете зайти в папку Digitals\Library, знайти там файл SaveDocument.dsf, відкрити його за допомогою блокноту та замінити рядок: 
$NewName=$Path\$Pref$Name.dmf
на
$NewName=$Path\$Name.dmf
Тоді буде зберігати тільки під назвою самого шаблону, без додавання кадастрового номера в назві.
avatar
25 ljutov_v • 10:39, 09.03.2017
Розпакував і закинув в програму. там де Акт пише: Access violation at address 004041E4 in module 'Ged.exe'.Read of address 00000007, а при кнопка налаштування видає: line 4^ @Text. load S Parka і т.д.
avatar
0
26 Микола • 12:38, 09.03.2017
оновіть програму Digitals. Вона повинна бути не старішою 2015 року
avatar
24 ryvol • 12:13, 28.02.2017
Усе "чудово зрозуміло".
Нарешті і в мене вийло зробить прив'язку, коли немає у Схемі "намальованого" об'єкта прив'язки. На ділянці 14 межових знаки та три булівлі з площами: 0,0482га, 0,0061га, 0,0010га. Межові знаки прив'язував до всіх трьох будівель і при цьому додатковою корекцією перекидав один із промірів на іншу (сусідню) будівлю (9шт).
В результаті цього на всіх Абрисах відсутня лише одна будівля 0,0010га. Всі проміри та дві більші будівлі на всіх Абриса Є, хоч і в деяких схемках одна із них не задіяна. Файли для друку зберіг, можу показать.
avatar
22 ryvol • 23:13, 27.02.2017
Новим "розширеним" скриптом користуюсь рідко, але і зараз перевіряв і раніше робив прив'язку межового знаку до двох різних будівель.
В результаті на Схемі видно і обидві будівлі до яких прив'язано межовий знак і третя будівля також нікуди не зникає. Всі будівлі Є.
При формувані другої сторінки лінії під ПІП виконавця у підписі вручну Не потрібно переміщать до самих написів. Переміщаються автоматично.
Привязку також друкує Не штриховою лінією а суцільною, попробую перевірити Normal.
Робив доробку в шаблонах: додавав та міняв деякі написи у шаблонах за рахунок додавання нового Шару.
Заради експерименту можу вислать свої шаблони і файл ХМЛ на якому перевіряв роботу скрипта. Операційка на ноуті - Він 8.1 Корпоративна (не офіційна). Скрипт створено (версія) 15.11.2016 року.
avatar
0
23 Микола • 10:58, 28.02.2017
Є різниця, коли ОДИН межовий знак прив'язувати ОДНОЧАСНО до ДВОХ будівель і коли РІЗНІ межові знаки прив'язувати до ДЕКІЛЬКОХ РІЗНИХ будівель. В другому випадку все буде відображатися нормально.
Перший випадок раніше взагалі був неможливий. Але це стало можливо завдяки такій додатковій опції, як корекція промірів. В результаті дехто умудряється так "корегувати" проміри, що переставляє їх на сусідні будівлі. Ось цього не варто робити, бо об'єктом прив'язки буде тільки той один об'єкт, який був вибраний як об'єкт прив'язки. Я не знаю, як ще по іншому пояснити.

При цьому, на абрисі в схемі видимими будуть всі ті будівлі чи інші об'єкти, які брали участь у прив'язці хоча б до одного із межових знаків. Не видимими стануть ті будівлі, які жодного разу не були вибрані в діалогу, як об'єкт прив'язки.
avatar
20 mazorchouk85 • 12:09, 27.02.2017
преблема все таки  кількості привязок, як що дві будівлі то показує лише ту до якої виконувалась привязка іншу не показує......

знайшов ще один нюанс: приформувані списку межових знаків на першій сторінці мехові знаки відтінені (мають заливку) а коли йдуть наступні сторінки то меж.знак уже без заливки...також в кроках та списку при формувані другої сторінки лінії під ПІП виконавця залишаються внизу, потрібно вручну підсовувати під текст

у мене привязку друкує Не штриховою лінією а суцільною, можливо потрібно ще щось настроїти в самій програмі?
avatar
0
21 Микола • 22:27, 27.02.2017
Я б це не називав проблемою, бо воно так і було задумано. Один межовий знак просто не можна прив'язувати одночасно до двох і більше різних об'єктів. І на карту додається тільки той об'єкт, який був вибраний як об'єкт прив'язки. Інші видаляються, щоб не захламлювати простір.

А от те, що у вас не дає заливку та пунктир на інших сторінках, крім першої - це скоріш за все тому, що у вашому файлі Normal вже є шари id70001 та id70040 без заливки та пунктиру. Адже там який принцип? Якщо межових знаків більше, ніж 4, то те, що сформувалося на першому шаблоні Списку копіюється на нову чисту сторінку (на основі Normal) і дальше генерується вже на ній. Якщо відповідні шари при копіюванні зустрічають на новій сторінці свій дублікат, то вони не копіюються. Тому і залишаються без заливки та без пунктиру.
Вихід - задайте у своєму файлі Normal.dmf потрібну заливку точок межових знаків та пунктир або видаліть ці шари з файлу.
avatar
18 staroj • 17:46, 20.02.2017
У мене навпаки, коли об'єктів багато, то об'єкт прив'язки показує завжиди, а от чому в деяких випадках так і не показує не можу зрозуміти чому
avatar
17 mazorchouk85 • 17:21, 20.02.2017
я теж замітив що непоказуються обєкти привязки, таке не одноразово було, моя думка що це відбувається коли обєкт привязки не один (наприклад вибираю один за умову а редагую до двох будівель) але треба звернути на це увагу я невпевнений
avatar
0
19 Микола • 20:21, 20.02.2017
в такому випадку один із об'єктів дійсно не буде показаний, бо скриптом не передбачено прив'язувати один межовий знак одночасно до двох різних об'єктів
1-20 21-29
avatar