Головна » 2014 » Грудень » 08

Digitals - землевпорядкування, геодезія і картографія в єдиному програмному продукті
Створений багато років тому, як пакет для цифрової картографії, Digitals вже більше десяти років активно використовується в землеустрої. Його масове застосування почалося в епоху розділу колгоспних земель на паї в кінці 90-х років. З тієї пори програма активно розвивалася і доповнювалася новими можливостями, перетворившись в підсумку в повноцінну землевпорядну ГІС. Потужне картографічне ядро, що дозволяє використовувати в одній карті тисячі растрових зображень і сотні тисяч векторних об'єктів в умовних знаках. Підтримка повного технологічного ланцюжка від обробки геодезичних вимірювань до роздруківки техдокументації. Запис і читання файлів у форматах популярних ГІС. Невимогливість до ресурсів і простота в освоєнні. Кваліфікована підтримка розробників. Ось основні чинники, що забезпечили поширення програми в Україні та за її межами. Кілька тисяч організацій, від невеликих геодезичних фірм д ... Читати далі »

Переглядів: 15171 | Додав: Микола | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (11)

На сьогодні законодавством у сфері земельних відносин визначено підстави та умови, відповідно до яких розробляється технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) або складається проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Формування земельних ділянок здійснюється на підставі документації із землеустрою відповідно до вимог статті 79-1 Земельного кодексу України (далі - Кодекс). Формування земельної ділянки передбачає визначення її площі, меж та внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру.

Відповідно до частин третьої та четвертої ... Читати далі »

Переглядів: 1146 | Додав: Микола | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (2)