Головна » 2017 » Січень » 20 » Відомість вирахування площі та каталог координат
16:40
Відомість вирахування площі та каталог координат

  Відомість вирахування площі, яка формується за найбільш точним аналітичним способом за відомими координатами поворотних точок.

Скриптом автоматично формуються Відомість вирахування площі та каталог координат:

 

Один чи інший шаблон можна відключити в налаштуваннях скрипту. 

Для того, щоб перейти в налаштування скрипту, потрібно створити в Digitals новий чистий листок (без жодного об'єкту на карті) і натиснути кнопку скрипту. В результаті появиться таке вікно налаштувань:

Дане вікно налаштувань також появиться, якщо в програмі Digitals закрити взагалі усі карти до появи сірого фону і натиснути на кнопку скрипту.

Окрім можливості відключити той чи інший шаблон, тут також можна вказати шлях до шаблонів та включити автоматичне збереження звіту в папці з обмінником (створюєтся додаткова папка під назвою "Документація").

Якщо шлях до папки з шаблоном на початку містить слеш (\), то це означає, що шаблон знаходиться в папці Digitals, як би вона не називалася і де б не була розміщеною. Шаблони можуть бути розміщені і на зовнішньому носії поза папкою Digitals, наприклад, на флешці.

Відомість обчислення площі формуєтсья максимально на 900 точок в ділянці. Якщо таблиця (чи то у відомості чи в кагалозі) не влізається на одному аркуші, то вона автоматично переноситься на наступні. 

 

Вартість скрипту 200 грн.

Щоб придбати скрипт собі чи отримати техпідтримку, пишіть на email: fendak@ukr.net.
Телефон для довідок: (097) 547-48-55.
Скрипт компілюється під ключ ліцензії Digitals. Його можна переглянути в меню Допомога - Про програму. Програма має бути нової версії.
Категорія: Шаблони | Переглядів: 6608 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
avatar
2 ivanlisanec • 13:52, 10.08.2020
У шапці таблиці (4 стовпчик) помилка у записі
avatar
0
3 Микола • 15:26, 10.08.2020
якщо ви про У(к+1) - У (к-1), то так і має бути - https://studfile.net/preview/5199329/page:10/
та й за обчисленнями в таблиці рахує саме так - значення колонки 4 дорівнює різниці У ячейки, що вище та У ячейки, що нижче
avatar
4 ivanlisanec • 17:55, 10.08.2020
4 стовпець це Х . я саме про нього. Напевно має  бути Х(k+1) - X(k-1) бо значення саме так пораховані
avatar
0
5 Микола • 18:30, 10.08.2020
По формулах згідно інструкцій має бути саме так, як написано у шапці. Але насправді там різниця тільки в знаках мінусу. Результат все одно той самий, оскільки від перестановки доданків сума не міняється.
Помилка була в обчисленнях. Виправив. Тепер в результаті просто в колонці 4 числа, які мали мінусове значення стануть плюсовими, а інші навпаки. Дякую за зауваження. Якось не помічав цього.

Зверніться на пошту, вишлю вам виправлений скрипт.
avatar
0
1 Микола • 17:35, 07.10.2019
Скрипт оновлено:
1) тепер відомість обчислення площі формується і коли на ділянці є вкраплені контури;
2) якщо таблиця не влазить на один аркуш, то автоматично створюються інші аркуші (як у відомості площі, так і в каталозі координат);
3) оновлено дизайн відомості та каталогу;
4) оновлено налаштування скрипту.
avatar