Головна » 2015 » Серпень » 8 » Заважає реклама на сайті? Читайте, як її відключити.
13:07
Заважає реклама на сайті? Читайте, як її відключити.

  Ця замітка, звичайно, не стосується програмного комплексу Delta/Digitals, але хочу її тут розмістити, щоб полегшити читачам сайту перегляд веб-сторінок.

  Мова піде про надоїдливу рекламу. Сам завжди користуюся програмою, яка блокує всю рекламу на сайтах  і не помічав навіть, скільки зараз цієї реклами в інтернеті. Але якось зайшов з чужого комп'ютера і був шокований.

  Отже, пропоную вам поставити собі таку програмку. Називається вона Adblock Plus. Це абсолютно безкоштовний популярний додаток до веб-переглядачів. Але користуються цим додатком далеко не всі, а в основному лише "продвинуті" користувачі інтернету. 

  Завдяки представленій програмі ви будете переглядати будь-які сторінки і не відволікатися на набридливу рекламу. Всі рекламні банери Adblock Plus дбайливо видалить, залишивши вам лише необхідне оформлення сторінки та інформацію. Програма є дуже простою в користуванні. Її можна віднести до категорії "Встановив та забув".

  Встановити програму дуже просто. Це насправді, зможе зробити навіть людина, яка користується інтернетом віднедавна.  Для початку, треба визначити, який у вас веб-переглядач (браузер), себто, програма, з допомогою якої ви переглядаєте сторінки в інтернеті. Це можна зробити, подивившись, як виглядає значок запуску програми.

 
Якщо у вас Оpera
 
1. Натисніть тут і ви перейдете на сторінку додатку Adblock Plus для Опери.
2. Натисніть Додати в Оpera
3. Це все, насолоджуємося результатом)).
 

Якщо у вас Google Chrome

1. Натисніть тут і ви перейдете на сторінку додатку Adblock Plus для Chrome
2. Натисніть ДОДАТИ В CHROME
3. Натисніть Додати розширення у вікні, що появилося.
4. Це все, насолоджуємося результатом)).
 

Якщо у вас Mozilla Firefox

1. Натисніть сюди і ви перейдете на сторінку додатку Adblock Plus на сайті Mozilla Firefox.
2. Натисніть Add to Firefox
3. Натисніть Встановити зараз у вікні, що появилося.
 
4. Це все, насолоджуємося результатом)).

  Якщо у вас інший веб-переглядач, зокрема Internet Explorer чи Safari, то там буде трішки складніше. Для установки Adblock Plus в цьому випадку треба скачати програмку, встановити її на ПК і почистити кеш браузера. Для Яндекс-браузера встановлення аналогічне, як і в Chrome. Також додаток можна встановити на смартфон на платформі Android. Але для цього треба включити дозвіл на встановлення сторонніх програм.
  А от з новим швидким браузером Microsoft Edge для Windows 10 позбутися реклами за допомогою Adblock Plus поки що не вийде.
  Скачати Adblock Plus для інших веб-переглядачів можна тут

Переглядів: 1409 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar